سلام

نمیدونم چرا بعضی خانواده دخترها اینقدر راحت دخترشون رو به یکی میدن، از طرف نمیشه 10000 تومن پول دستی بگیری اما دخترش رو راحت به عقد پسری که نمیشناسه در میاره.

تو رو خدا یه مقدار تحقیق کنین با پسر صحبت کنید، اون رو همراه خانواده خودتون کنید، رفتارش رو ببینید، رانندگیش رو ببینید، آیا تحقیر میکنه؟، آیا توهین میکنه؟، آیا تعادل روانی داره؟، آیا برای زندگی ارزشی قائل هست؟ و .

من به خواستگاری یه دختر خانمی رفتم، (خواستگاری کاملا سنتی بود)، پدر و مادر دختر دبیر بودن و خانواده مذهبی و در عین حال عادل و درستکار، و در یک کلام موجه و خوب بودن.

دختره چند تا خواستگار داشت اما فقط به من اجازه داد که بیام، خودش احساس میکرد خدا شاید اینو میخواسته که دلم به تو راضی بشه، تو همون جلسه اول گفت آقا حله، بریم برا عقد!!! منم گفتم ما تو یه جلسه فقط خیلی خیلی کلی صحبت کردیم یه جلسه دیگه هم صحبت کردیم اما همه میگفتن لازم نیست دختر خوبه تو هم پسر خوبی هستی آشنایی بیشتر لازم نیست.

اینم بگم من 31 سالم بود و اون دختر 20 سالش و چون خواستگاری توسط رابط بود من هیچ اطلاعی از مشخصات دختر نداشتم تا زمانی که از خود دختر سنش و رشته تحصیلی و . رو سوال کردم، به هر حال با وجودی که دیدم دختر خوبی هست اما دیدم فشارها برای عقد زیاده، منم پا پس کشیدم چون کار هول هولکی تو همچین امر مهمی خیلی اذیتم میکرد.

ادامه مطلب

پیش از ازدواج، حتما چند جلسه مشاور برید و خوب تحقیق کنید

درس یا کار، مسئله این است؟

طرح خواندن قرآن با معنی

ذخیره و موضوع بندی آدرس های دلخواه خانواده برتر و دسترسی سریع به آن ها

شما گیاهخوار ها چه غذایی رو درست میکنید؟

آقایان، معنی گذاشتن انگشتر در انگشت حلقه دست راست چیه؟

لطفا تا اطلاع ثانوی تولید مثل نکنید اگر ...

دختر ,رو ,تو ,یه ,جلسه ,خیلی ,صحبت کردیم ,رو ببینید، ,یه جلسه ,میکنه؟، آیا ,و خوب

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ارتش سایبری جمهوری اسلامی ایران مقاله تحقیقی|دانلود پروژه دانشگاهی خانواده یار پژوهش سرای بوعلی سینای گلپایگان کتابخانه عمومی ولیعصر (عج) شهرستان ماکو esfahanmusic fbt سفرنامه(کوه،طبیعت،ورزش)- هنر-کتاب اورنج نیوز